TERUGBETALING MUTUALITEIT

Consultaties kunnen gedeeltelijk terugbetaald worden door het ziekenfonds.  De tarieven voor terugbetaling variëren volgens ziekenfonds en leeftijd. Neem contact op met uw ziekenfonds en vraag naar informatie omtrent “terugbetaling psychotherapie”. Ook sommige extra-legale verzekeringen van bedrijven en overheden voorzien in gedeeltelijke of volledige terugbetaling.  Indien u recht heeft op terugbetaling, gelieve het terugbetalingsdocument mee te nemen op uw consultatie. Wij doen het nodige zodat u van uw terugbetaling kunt genieten.

  • Eénmalige administratieve kost bij eerste gesprek voor het aanmaken van het elektronisch patiëntendossier: 15euro

  • Individuele therapie (50min.): 60euro

  • EMDR (90min.): 95euro

  • Koppeltherapie (90min.): 95euro

  • Ouderbegeleiding (90min.): 95euro

  • Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques: 80euro voor 7u 

  • Verslaggeving: na afspraak 

  • Deelname extern overleg: 60euro/uur

Betaling gebeurt op het einde van elke sessie cash (gelieve gepast te betalen) of via de Payconiq/Bancontact app op uw smartphone.

Er is geen Bancontact betaalterminal aanwezig in de praktijk.

TARIEVEN (vanaf 1 oktober 2021)

 

ANNULATIEVOORWAARDEN

We maken graag tijd en ruimte voor jouw begeleiding. Uit respect voor andere cliënten, je eigen proces en onze tijd, vragen we om consultaties die niet kunnen doorgaan ten laatste 48u op voorhand te annuleren of te verplaatsen. Dit doe je door je psycholoog telefonisch, per sms of via.    e-mail te verwittigen. Dit geeft hem/haar de mogelijkheid om alsnog een andere cliënt de afspraak aan te bieden.
Gebeurt dit niet of niet tijdig, dan kan deze consultatie (deels) in rekening worden gebracht.

We maken graag tijd en ruimte voor jouw begeleiding. Uit respect voor andere cliënten, je eigen proces en onze tijd, vragen we om consultaties die niet kunnen doorgaan ten laatste 48u op voorhand te annuleren of te verplaatsen. Dit doe je door je psycholoog telefonisch, per sms of via e-mail te verwittigen. Dit geeft hem/haar de mogelijkheid om alsnog een andere cliënt de afspraak aan te bieden.

Afspraken die laattijdig worden afgebeld, zullen worden aangerekend aan 50%. Bij no show wordt de volledige consultatie in rekening gebracht.

 
 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kan u contact opnemen via ons algemeen nummer: 0479 93 37 25.

Wanneer we in gesprek zijn nemen we de telefoon niet op, maar u kan een berichtje inspreken op de voicemail of hier het formulier invullen en dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.

ADRES

Flierendries 13

9400 Denderwindeke (Ninove)

-

Ninoofsesteenweg 1024N

1703 Schepdaal (Dilbeek)