top of page

TERUGBETALING MUTUALITEIT

Consultaties kunnen gedeeltelijk terugbetaald worden door het ziekenfonds.  De tarieven voor terugbetaling variëren volgens ziekenfonds en leeftijd. Neem contact op met uw ziekenfonds en vraag naar informatie omtrent “terugbetaling psychotherapie”. U kan ook een kijkje nemen op deze website om een overzicht te krijgen van alle terugbetalingsvoorwaarden en bedragen per ziekenfonds.

Ook sommige extra-legale verzekeringen van bedrijven en overheden voorzien in gedeeltelijke of volledige terugbetaling.  Indien u recht heeft op terugbetaling, gelieve het terugbetalingsdocument mee te nemen op uw consultatie. Wij doen het nodige zodat u van uw terugbetaling kunt genieten.

TARIEVEN

  • Eénmalige administratieve kost bij eerste gesprek voor het aanmaken van het elektronisch patiëntendossier: 15euro

  • Individuele therapie (50min.): 70euro

  • EMDR (90min.): 110euro

  • Koppeltherapie (75min.): 95euro

  • Ouderbegeleiding (90min.): 110euro

  • Deelname extern overleg: 70euro

  • Verslaggeving: na afspraak 

Betaling gebeurt op het einde van elke sessie cash (gelieve gepast te betalen) of via de Payconiq/Bancontact app op uw smartphone.

Er is geen Bancontact betaalterminal aanwezig in de praktijk.

Tarieven

ANNULATIEVOORWAARDEN

We maken graag tijd en ruimte voor jouw begeleiding. Uit respect voor andere cliënten, je eigen proces en onze tijd, vragen we om consultaties die niet kunnen doorgaan ten laatste 48u op voorhand te annuleren of te verplaatsen. Dit doe je door je psycholoog telefonisch, per sms of via.    e-mail te verwittigen. Dit geeft hem/haar de mogelijkheid om alsnog een andere cliënt de afspraak aan te bieden.
Gebeurt dit niet of niet tijdig, dan kan deze consultatie (deels) in rekening worden gebracht.

We maken graag tijd en ruimte voor jouw begeleiding. Uit respect voor andere cliënten, je eigen proces en onze tijd, vragen we om consultaties die niet kunnen doorgaan ten laatste 48u op voorhand te annuleren of te verplaatsen. Dit doe je door jouw psycholoog telefonisch, per sms of via e-mail te verwittigen (niet naar het info-nummer of de info-mail!). Dit geeft hem/haar de mogelijkheid om alsnog een andere cliënt de afspraak aan te bieden.

Afspraken die laattijdig worden afgebeld, zullen worden aangerekend aan 50%. Bij no show wordt de volledige consultatie in rekening gebracht.

Anker 1
Adres

Wenst u meer informatie of wil u een afspraak maken?

Vul dan even ons contactformulier in en dan contacteren we u zo spoedig mogelijk terug.

 

U kan ook rechtsreeks contact opnemen met één van onze psychologen (telefonisch of per mail). Wanneer we in gesprek zijn nemen we de telefoon niet op.

ADRES

Monseigneur Abbeloosstraat 4B

1755 Gooik

bottom of page